Coffee Sheep — Sanremo v našej kaviarni

Sanremo. Mnohým známe pre tradičný filmový festival. Iným vďaka legendárnej rely. Málokto však vníma značku tohto mena ako producenta kávovarov z Vascon di Carbonera. Unikát vo svete kávového biznisu nájdete len necelú pol hodinu severne od Benátok, na opačnom konci talianskeho severu než legendárne letovisko. Stroje Sanremo nechýbajú v mnohých vážených kaviarňach, ale ani na svetových súťažiach v príprave kávy.

— 

Kávovar najvyššej triedy Sanremo Cafe Racer je už niekoľko týždňov tým, na ktorom vám pripravujeme vašu milovanú kávu v kaviarni na trenčianskom Mierovom námestí. Prečo? Ak chcete byť úspešní v kávovom biznise, musíte nájsť spôsob, ako vyniknúť. Ako pripraviť lepšiu kávu než vaši konkurenti. Práve Café Racer je navrhnutý tak, aby priniesol rozpoznateľný rozdiel.

Ako sa neveľkej talianskej spoločnosti podarilo vytvoriť tak unikátny kávovar? Rozhodujúcim bol čas, ktorí konštruktéri dostali. Jedinou podmienkou bolo zabezpečenie dokonalého výkonu, aby prednosťou kávovaru nezostal len inovatívny dizajn.

Nekomerčné zmesy a arabiky rôznych odrôd majú veľmi odlišné vlastnosti. Vďaka tomu sa líšia aj požiadavky na ich prípravu. Preto treba pre každý druh kávy vyladiť podmienky na páke. A to nám Sanremo umožňuje. Pre každú jednu kávu môžeme nastaviť čas pred infúziou, objem vody na extrakciu, presnú teplotu s odchýlkou pol stupňa a silu tlaku s presnosťou na 0,02 baru. Navyše, každá páka nám dovoľuje navoliť si štyri rôzne programy. Sanremo je prvým strojom na espresso s prístrojovou doskou na každej hlave.

Tento kávovar bol vyvinutý tak, aby baristom umožnil vytiahnuť všetky chute a arómy z dobre upraženej výberovej kávy. Vďaka nový technológiám a špičkovému prevedeniu je šetrný k životnému prostrediu, keďže dokáže usporiť až polovicu energie v porovnaní s konkurenciou.

Sanremo Cafe Racer je produktom inovatívneho technického inžinierstva. Skúsenej a odvážnej divízie výskumu a vývoja. A čo je výsledkom? Predsa skvelá šálka kávy.

 SX00974_SanremoCafeRacerNaked_Freedom2GR_1024x682