Coffee Sheep — Terasa pod hradom spája lahodnú kávu, skvelé víno a gurmánsky zážitok

Pre mnohých patrí káva a víno medzi najlepšie veci v živote. Hoci sú tak vzdialené, dokonale sa dopĺňajú. Káva prináša ovocnosť vína a víno nádych kávovej sladkosti. Hlboké a komplexné chute, pohoda a čas s najbližšími. Prinášame spojenie toho, čo oba nápoje symbolizujú. Začínate deň s kávou a končíte pohárom vína? Potom je Coffee Sheep vaše miesto.

Mnohí z vás už zažili vynovenú terasu pod Čákovým hradom. Tých ostatných pozývame, aby jej dali šancu. Vínna terasa je novým konceptom pod našou značkou. Trvalá ponuka veľmi dôsledne vybraná našim vínnym expertom Karolom Miklošom a profesionálmi z „Aké víno“ je tým, čo osvieži vaše večery pod hradom. Navyše, na každý týždeň máme pre vás pripravený unikátny tematický výber.

Na oba nápoje máme tie najvyššie nároky. Preto vám prinášame výberovú kávu za dostupné ceny a skvelú ponuku vín. Každý večer ponúka nové chute a zážitky. Lahodná káva a skvelé víno nie je to jediné, čo vám prinesie krásny pocit do neskorej jari, horúceho leta alebo farebnej jesene. Coffee Sheep vám po prvý raz ponúka gurmánsky zážitok. V jednom momente sme otvorili ďalšiu nepoznanú komnatu, aby sme vám ponúkli všetko, čo k dobrému vínu patrí a dali sme si na tom záležať.

Zastavte sa u nás a dajte nám vedieť, ako sa vám páčilo. Na zdravie!