Coffee Sheep — Meníme sociálne siete pre váš lepší prehľad o našej káve a vašich miestach

coffee-sheep-blog-photo-social-media-screen

Coffee Sheep rastie a obľúbenosť našej kávy mení potreby nielen samotnej značky. Stálymi zmenami prechádzajú priestory. Už dnes pripravujeme novú jesennú ponuku káv a počas uplynulých týždňov sme zmenili aj stratégiu z pohľadu komunikácie s našimi zákazníkmi.

Na rad prišli zmeny týkajúce sa sociálnych sietí, ktoré sú našim hlavným komunikačným nástrojom. Už dlhšie sme cítili, že všetko dôležité a zaujímavé zo života Coffee Sheep na adrese @coffeesheepsvk na facebookovominstagramovom profile ponúka možno chutný, ale nie príliš prehľadný „blend“. Preto sme sa rozhodli hľadať novú cestu. Chceme byť čitateľní voči stálym, ale aj príležitostným zákazníkom.

Preto k našim hlavným sociálnym profilom na FacebookuInstagrame pribudla adresa @coffeesheep.vasemiesta. Venovať sa bude prevažne komunite v našom rodnom meste pod Čákovým hradom. Ľuďom tráviacim čas v našich prevádzkach. Nová sociálna sieť prinesie viac zaujímavého z denného života pražiarne, kaviarne a terasy. Viac informácií o akciách, novinky v prevádzkach a všetko podstatné z miest, ktoré máte radi pre ich skvelú pohodu.

@coffeesheepsvk sa postupne zameria na prezentáciu našej značky. Bude prinášať vždy čerstvé informácie o aktuálnej kávovej ponuke, novinkách v eshope, tipoch na čerstvé trendy, ale nezabudneme ani na tie najdôležitejšie veci zo života našej a vašej pražiarne.

Treťou sociálnou adresou na Facebooku a Instagrame, ktorá vzniká a bude veľmi úzko špecifikovaná, je @coffeesheep.vinnaterasa. Tá bude fungovať sezónne rovnako ako vynovená terasa pod hradom. Už vínny prívlastok v adrese vám veľa napovedá. Čoskoro otvárame...