Coffee Sheep — Vianočný darček od nás, voňavá voľba

Coffee Sheep vám už viac ako desať rokov prináša tie najvoňavejšie vianočné darčeky. Čo ponúkame? Poctivý výber kávy od overených dodávateľov, kvalitu produktov a krásne vianočné balenie. Čerstvo pražená káva, skvelá čokoláda a výberové čaje potešia mnohých blízkych. Ako bonus výber štýlového a funkčného príslušenstva. Ako na to? Stačí si zložiť balíček v našom eshope. Vianočná výzdoba a balenie ide na každú objednávku zadanú od 1. decembra.

— 

„Ovečka“ je rodinnou pražiarňou a jednou z najstarších malých pražiarní na Slovensku. V rodnom liste máme rok 2011. Tak ako sme rástli, rastú s nami aj naši zákazníci, ktorých prinášame nielen ich tradičné a obľúbené odrody, ale aj špeciálne edície. Pod Čákovým hradom sme odštartovali trend, ktorý Trenčín premenil na mesto voňajúce kávou. Sme taktiež kultúrny a komunitný priestor, miesto stretnutí, pohody, relaxu a milého personálu.

Pozorný a poctivý výber aplikujeme nielen na kávu, ale na všetok náš sortiment. Dôkazom sú vysoko kvalitné sypané čaje od slovenského výrobcu Bonthé, prvotriedne produkty od slovenskej čokoládovne Lyra a doplnkové eko produkty od slovenského výrobcu potravín SUM.

Naša pražiareň prezentuje hodnoty férového prístupu voči farmárom i našim zákazníkom, spoľahlivosť, kvalitu, ale aj ústretovosť a hrdosť na prácu každého z nás. Coffee Sheep podporuje ekologickú a trvalo udržateľnú produkciu. Chceme stáť za lokálnymi komunitami nielen pri nákupe kávy od neanonymných pestovateľov, ale aj pri podpore rôznorodých komunít v našom meste a regióne. Za každou z našich káv hľadáme možno obyčajný, ale pravdivý príbeh. Pražíme pre vás kvalitné odrody preverené časom vhodné pre všetky okamihy. Podporujeme férový obchod a prinášame vám férové ceny. Dobrá káva musí byť dostupná pre každého.

Aj tento rok sme pre vás pripravili vkusné vianočné balenie. Kvalitné krabice vystlané drevenou vlnou sú základom. Do mäkkej perinky vkladáme vami vybrané darčeky, aby po rozbalení prekvapenia bol pocit radosti nielen zo samotného obsahu. Nechýba vianočná výzdoba, ktorá je nielen krásna, ale aj jemne decentná. Darčekové balenia od nás sú pripravené tak, aby ste ich položili rovno pod stromček.

Hľadáte kávovar french press, aeropress alebo moka kanvičku, známu aj ako koťogo? Mlynček na kávu, či designovú baristickú váhu, filtre, či šálky na espresso? U nás nájdete kompletné príslušenstvo na prípravu vašej obľúbenej šálky kávy na doma, ale aj na cesty. Nájdete tu len nami otestované kvalitné produkty overených značiek.